Overheid.nl | Regelgeving

Kenniscentrum wetgeving

KOOP_logo

Kiwi Login

Wat is Kiwi?

Kiwi staat voor Keten Informatie Systeem Wetgeving In-wording en automatiseert het proces rondom het creëren en beheren van nationale regelgeving.

Inloggen met uw KOOP-account

Om in te loggen in deze applicatie gebruikt u uw gebruikersnaam en wachtwoord die u via e-mail van KOOP ontvangen heeft.

Let op: met ingang van 20 juli 2022 kunt u niet meer inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw DigiD-OP. Deze inloggegevens zijn vervallen. Heeft u hier nog vragen over? Of heeft u geen nieuwe gebruikersnaam of nieuw wachtwoord ontvangen? Neem dan contact op met KOOP.

Inloggen met uw KOOP account

Wie is KOOP?

KOOP, het Kennis- en Exploitatiecentrum voor Officiële Overheidspublicaties is de drijvende kracht achter de grootste portalen met overheidsinformatie op internet: overheid.nl, wetten.nl en officiëlebekendmakingen.nl. KOOP ondersteunt daarmee alle overheidsorganisaties in Nederland om elke dag informatie zoals wet- en regelgeving, parlementaire stukken, vergunningen en internationale verdragen te publiceren. Bezoek onze website www.koopoverheid.nl.

Hoe kom ik in contact met KOOP?

U kunt ons op verschillende manieren bereiken:
Per telefoon: 070 7000 526
Per e-mail: servicedesk@koop.overheid.nl

Ons kantooradres is als volgt:
Rijkskantoor Beatrixpark
Wilhelmina van Pruisenweg 52
2595 AN Den Haag